Om Niclas och bloggen

pluttski o jag

Vill du komma i kontakt med mig, har jag ett kontaktformulär här.

Niclas

Hej Niclas Karlsson heter jag och driver naturbloggen.com. Kommer från Aneby en liten by i Småland men flyttade till Blekinge närmare bestämt Ronneby 1998 och bor här sedan dess.

Mitt intresse för djur och natur har alltid funnits hos mig ända sen jag var liten. Som barn sprang jag runt i skogen och letade efter spindlar, grodor och kopparödlor som jag sedan lade i glassburkar som jag inrett med löv och grenar. – Kunde sitta i timmar och titta på djuren i burkarna.

2012 var ett viktigt år i mitt liv. Jag började plugga fiskevård – naturvård i vatten på Blekinge folkhögskola. Där fick jag större inblick på hur vattenvården och den marina miljön bestäms och påverkas negativt.

Bloggen

Naturbloggen startade augusti 2011 när jag läste en artikel om Kosterhavet. Jag fick en stor känslan av att vilja dela med mig av kunskapen och den inblick jag fick om vårat svenska korallrev. Jag vill dela med mig av mina kunskaper och mitt intresse för djur och natur. Det finns så mycket som är fascinerade i våra svenska skogar och och runt omkring våra bostäder som man inte tänker på.

-Naturbloggen kan bäst förklaras som en naturtidning i bloggform.

Pressmeddelanden och tips om tjänster

Om du arbetar inom marknadsföring, PR eller inom det området som jag skriver om får du gärna skicka pressmeddelanden och tips på tjänster till mig.

Vill du komma i kontakt med mig, skicka ett mail till niclas [at] naturbloggen.com eller via kontaktformuläret här.